De 3 voordelen van een maatwerk keuken

Hubbers interieurmakers appartement estel

Wat is het verschil tussen een gewone keuken en een maatwerk keuken?

We leggen het graag aan u uit aan de hand van drie voordelen.

Unieke integratie in uw interieur

Wij vinden dat een keuken niet een op zichzelf staand object is. De keuken moet mooi aansluiten bij de rest van het interieur. Dit kan alleen met maatwerk keukens. Het materiaal uit uw interieur gebruiken we bijvoorbeeld ook in uw keuken. Of wellicht sluit uw keuken naadloos aan op de inbouwkast. Wij hebben ideeën genoeg en we realiseren ze ook voor u.

Perfect passend

Een maatwerk keuken is heel erg geschikt voor ruimtes met moeilijke hoeken of schuine wanden. Maatwerk keukens hebben namelijk geen beperking in maat en vorm. Passtukken en loze ruimte komen op deze manier niet voor in uw keuken. Door maatwerk toe te passen halen we alles uit de beschikbare ruimte.

hubbers interieurmakers keuken op maat

Nog meer vrijheid in materiaal

Dacht u dat u bij een standaard keuken veel te kiezen had? Met een maatwerk keuken heeft u pas echt alle vrijheid. Elk materiaalsoort, kleur of beslag is mogelijk. In onze werkplaats maken we van elk materiaalsoort een prachtige keuken

Benieuwd wat een maatwerk keuken voor u kan doen? Laat u op onze website inspireren of vraag vandaag nog één van onze interieurarchitecten om advies.