Keukenontwerpen die tot de verbeelding spreken

Een keukenontwerp is altijd een prachtig samenspel tussen design en functionaliteit. U heeft waarschijnlijk al flink wat keuken ontwerpen op Pinterest of andere bronnen gezien voordat u de stap neemt om uw eigen keuken te laten ontwerpen. Daar zijn wij altijd erg blij mee.

Als wij uw keuken ontwerpen, nemen we uw ideeën en voorbeelden namelijk allemaal mee in het creatief ontwerp. Daarnaast hebben onze interieurarchitecten veel ervaring in de praktische kant van een keukenontwerp. Want uiteindelijk is een keuken bedoeld om in te werken. Wij zorgen dat alle apparatuur logisch gepositioneerd wordt en dat de keuken helemaal afgestemd wordt op uw behoeften. Hierdoor wordt koken altijd een feestje.

Laat u inspireren door deze 4 keukenontwerpen of lees het blog van interieurarchitect Lonneke met enkele tips voor het ontwerpen van een keuken.

Ontwerp moderne keuken

Deze villa in Ubbergen is een toonbeeld van minimalisme. Ook de keuken past in dit minimalistische concept. Deze maatwerk keuken is van eikenhout en heeft een RVS werkblad. Bekijk hier alle foto’s van het keuken ontwerp.

 

Ontwerp zwarte keuken

Zwarte keukens zijn en blijven een trend. Wij zijn erg fan van zo’n gedurfde keuze, want het resultaat is altijd erg mooi. Bij het ontwerp van een zwarte keuken is ontzettend veel mogelijk. Want zwart past in een moderne keuken, maar ook in een klassieke keuken. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit keuken ontwerp in een bungalow in Maas en Waal. Ook in dit interieur past een donkere keuken ontzettend goed. Bovenstaand ontwerp is van Buro Winters uit Nijmegen.

Keukenontwerp voor schuurwoning

Donker kookeiland met rvs quooker schuurwoning arnhem

Deze zwarte keuken heeft een ontwerp met een eiland voor het spoelgedeelte. Als de bewoners aan het koken zijn, hebben ze een prachtig uitzicht door de grote raampartijen. Bekijk hier deze prachtige donkere keuken.

Ontwerp 6 meter lang aanrechtblad

Zes meter rvs aanrechtblad penthouse lent

Dit aanrechtblad is wel 6 meter lang en gemaakt naar het ontwerp van Maurice van Bakel uit Amsterdam! Dat is het mooie van een maatwerk keuken ontwerp, alles is mogelijk. Het kookeiland is bekleed met Kwartsiet Brown Silk Satinato. Alle materialen en lijnen zorgen samen voor een mooie samenhang. Bekijk meer van dit keukenontwerp.