Nieuwe CNC gestuurde opdeelzaag

Hubbers interieurmakers is 45 jaar geleden begonnen als ambachtelijke meubelmakerij. Hoewel het timmermansoog en de vaste hand nog steeds erg belangrijk zijn, blijven we ook ons moderne machine park vernieuwen. Met onze nieuwe, state of the art, opdeelzaag kunnen we de orderdoorloop nog verder optimaliseren en nog zorgvuldiger en secuurder zagen. Tevens gebruikt deze minder stroom, maakt minder lawaai en is ARBO vriendelijker. Kortom, weer een stap voortuit.

De zaag erin!

Onze engineers vertalen de ontwerptekeningen naar gedetailleerde productietekeningen die uitgelezen kunnen worden door de zaag. Elk meubel begint als een houten plaat. Met enkele handelingen wordt de plaat exact op maat gezaagd. Dirk laat zien hoe dit in zijn werk gaat:

De op maat gezaagde platen worden vervolgens door de kantenlijmer netjes afgewerkt. De CNC gestuurde boor/frees machine zorgt voor de juiste gaten, sponningen, etc. Na de machine bewerkingen is het de beurt aan onze excellente meubelmakers. Met gevoel voor het ambacht en liefde voor het vak bouwen zij meubels waar ze trots op zijn!