Maatwerk keuken

Opzoek naar een maatwerk keuken? Dan bent u bij Hubbers interieurmakers aan het juiste adres. Wij realiseren al meer dan 45 jaar droomkeukens op maat.

De ideale maatwerk keuken

De ideale maatwerk keuken is voor iedere opdrachtgever anders. Voor de een staat het koken centraal, voor de ander het ontmoeten. Wij zorgen ervoor dat een keuken volledig wordt afgestemd op uw wensen en behoeftes. Al uw ideeën en wensen nemen onze interieurarchitecten mee in het ontwerp waarna ze u concrete mogelijkheden bieden. Door onze 45 jaar ervaring en hoogwaardig vakmanschap zijn wij in staat om buiten de lijntjes te kleuren. ‘Daar hadden wij zelf nou nooit aan gedacht’ is een veel gemaakte opmerking door opdrachtgevers van Hubbers interieurmakers.

De indeling van de maatwerk keuken

Een keukenontwerp is altijd een prachtig samenspel tussen design en functionaliteit. De indeling van de maatwerk keuken is cruciaal voor de ideale beleving. Onze interieurarchitecten zorgen ervoor dat de apparatuur logisch wordt gepositioneerd. Daarnaast wordt er aandachtig gekeken naar uw leefstijl om de rest van de indeling te bepalen.

Maatwerk keuken in diverse stijlen

Een keuken op maat kan bij ons naar elke mogelijke woonstijl ontworpen worden. De interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers weten wat de vakmannen uit de werkplaats kunnen realiseren en welke materialen er door onze afdeling enginering besteld kunnen worden. Dit maakt de mogelijkheden in keukenstijlen oneindig.

Door gebruik van hoogwaardige materialen en uitstekende enginering bouwen wij een keuken voor de toekomst waar u jarenlang plezier van beleeft.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.

Bekijk onze bedrijfsvideo

”De samenwerking met Hubbers was warm en heel professioneel. Hubbers interieurmakers kan heel veel. Het is heel makkelijk om een interieurbouwer te vinden die een kledingkast in elkaar timmert. Maar als je dan ook een high-end keuken wilt laten maken, Japanse deuren voor een kledingkast of gestraald hout wilt gebruiken dan heb je slechts enkele partijen die dat kunnen. De project begeleiding en zeker ook de jongens die hier allemaal gelopen hebben zijn echt goede gasten.”

”De samenwerking met Hubbers hebben we als zeer prettig ervaren. We vonden het fijn dat het gehele proces bij Hubbers plaats vond. Anja wist bijvoorbeeld precies wat de meubelmakers konden maken en welke materialen beschikbaar waren. Wat ik ook erg leuk vond is dat we de keuken al mochten komen bekijken in de werkplaats voordat hij geplaatst werd in onze woning. Ook was het leuk om te zien dat het montage team zo enthousiast was om het interieur bij ons te monteren.”

Bruine keuken

“De vorm van de keuken was dusdanig complex, dat we gekozen hebben voor een maatwerk keuken. We hadden wel eens vaker met een interieurarchitect samengewerkt, maar we wilden een frisse blik. We zochten iemand die met een ander oog naar onze ruimtes keek en die met eigen ideeën kwam. Anja deed dit zeker!”

”De firma Hubbers heeft in november 2020 bij mij in Maastricht de keuken, alle kastenwanden en het badkamermeubilair geplaatst. Je kunt wel spreken van een echt ‘Hubbershuis’ zoveel meubilair in het huis is van dit interieurbouwbedrijf afkomstig. De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch.”

Keukeneiland
Donkere keuken
This site is registered on wpml.org as a development site.