Referenties waar wij trots op zijn!

“Hubbers voor het leven” is het label dat wij zo op hen kunnen plakken.

Hubbers heeft bij ons een keuken gerealiseerd voor het leven: tijdloos, strak en zeer functioneel. De omschrijving ‘sobere luxe met veel warmte’ past hier prima bij en we oogsten dan ook veel lof van bezoek. Strakke belijning tot in de detail uitgevoerd en degelijke, warme materialen met een designuitstraling.

Na de keuken hebben we geen moment getwijfeld wie wij zouden vragen om de eerste verdieping en woonkamer te renoveren: de interieurontwerpers en bouwers van Hubbers natuurlijk. Ook hierbij is het proces van tekening tot realisatie prettig en open verlopen. Altijd ruimte voor eigen inbreng, ook al was deze soms kritisch.  Na 6 maanden was de realisatie een feit. Het interieur in ons hele huis is een mooie eenheid geworden waar we nog jaren van blijven genieten. Een tijdloos ontwerp waarin alles klopt.

Kortom: verder zoeken niet nodig, direct naar Hubbers voor het mooiste interieur op maat!

”Er werd goed geluisterd naar mijn woonwensen. Eerste ontwerp was een directe match. Begeleiding van het project door Anja was waardevol. Op alle details van de uitvoering werd gelet. Ook werden alternatieven geboden voor uitdagingen die tijdens de verbouwing naar voren kwamen. Was vooraf gewaarschuwd dat ‘verbouwingen altijd tegenvallen’ maar in dit geval was planning en uitvoering helemaal volgens wens!”

”Als eerste nogmaals een dikke dank aan het team van Hubbers. We zijn echt heel blij. We zijn blij omdat de samenwerking prettig, goed en meedenkend was. En we zijn blij omdat de kwaliteit van het werk heel erg hoog is.

Ik ben founder van een internationaal opererend dienstverleningbedrijf en heb Hubbers meerdere malen als voorbeeld gebruikt voor de slimme inzet van kwaliteitsbeheersing. Hun manier van werken is slim en goed doordacht.

Als laatste: als we zouden verhuizen dan vraag ik Hubbers direct weer!”

”De samenwerking met Hubbers was warm en heel professioneel. Hubbers interieurmakers kan heel veel. Het is heel makkelijk om een interieurbouwer te vinden die een kledingkast in elkaar timmert. Maar als je dan ook een high-end keuken wilt laten maken, Japanse deuren voor een kledingkast of gestraald hout wilt gebruiken dan heb je slechts enkele partijen die dat kunnen. De project begeleiding en zeker ook de jongens die hier allemaal gelopen hebben zijn echt goede gasten.”

”De firma Hubbers heeft in november 2020 bij mij in Maastricht de keuken, alle kastenwanden en het badkamermeubilair geplaatst. Je kunt wel spreken van een echt ‘Hubbershuis’ zoveel meubilair in het huis is van dit interieurbouwbedrijf afkomstig. De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficient, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Geen enkele beschadiging aan de net geverfde muur terwijl er toch zwaar materiaal aan de muren moest worden bevestigd. Het resultaat is prachtig!”

”De ervaring met Hubbers is erg goed! We wisten niet goed wat we met de indeling van de woonkamer moesten..  Na verschillende ontwerpen aangedragen te hebben gekregen kwam Ton Hubbers met het idee om een scheidingswand met haard en vierkante nissen erin te maken.”

”De samenwerking met Hubbers hebben we als zeer prettig ervaren. We vonden het fijn dat het gehele proces bij Hubbers plaats vond. Anja wist bijvoorbeeld precies wat de meubelmakers konden maken en welke materialen beschikbaar waren. Wat ik ook erg leuk vond is dat we de keuken al mochten komen bekijken in de werkplaats voordat hij geplaatst werd in onze woning. Ook was het leuk om te zien dat het montage team zo enthousiast was om het interieur bij ons te monteren.”

“Naast dat wij super blij zijn met het hoge resultaat niveau, zijn wij ook erg blij hoe onze samenwerking/proces van a tot z is gelopen. Een persoonlijke benadering, altijd denken in oplossingen en snel reactie, niks is teveel gevraagd. Bij Hubbers is de klant echt altijd Koning!”

“De vorm van de keuken was dusdanig complex, dat we gekozen hebben voor een maatwerk keuken. We hadden wel eens vaker met een interieurarchitect samengewerkt, maar we wilden een frisse blik. We zochten iemand die met een ander oog naar onze ruimtes keek en die met eigen ideeën kwam. Anja deed dit zeker!

Na het zien van de eerste ontwerptekeningen van Anja waren we meteen enthousiast over de indelingen. Het voorgestelde marmeren werkblad en notenhout voor de hoge kasten zorgden in de beginfase nog wel voor enige twijfel. Tijdens onze tweede afspraak in het atelier van Hubbers interieurmakers bespraken we nog eens de voorgestelde materialen. Doordat we de materiaalmonsters mee naar huis mochten nemen, was de twijfel al snel weg; de voorgestelde materialen van Anja passen juist perfect! Anja heeft een prachtige oplossing gevonden voor ons vraagstuk. En we genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.

Hubbers interieurmakers heeft niet alleen zorg gedragen voor de realisatie van onze keuken. Er werd tijdens het hele traject meegedacht om oplossingen te bedenken voor probleempjes en om het resultaat te verbeteren. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

”Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.

Tijdens de ontwerpfase werd goed naar ons geluisterd waarna aansluitend het ontwerp, met duidelijk eigen inzichten van de ontwerpster, volledig aan onze verwachtingen voldeed. We hadden direct de WAUW-factor. Bij de vervolgafspraken over kleine aanpassingen en kleurkeuze voelden we de betrokkenheid van de ontwerpster en werden we ondersteund in onze keuzes. De werkvoorbereider werkte de opdracht vervolgens verder uit en was ons aanspreekpunt tijdens de uitvoering. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel, dat was duidelijk. Het monteren van het meubel tenslotte werd gedaan door twee enthousiaste en wederom betrokken vakmensen die er alles aan deden om het helemaal piekfijn af te leveren. En dat is gelukt! We zijn zeer tevreden!”

”Hubbers heeft ons advies gegeven bij het indelen van de ruimtes en zorg gedragen voor zowel het ontwerp en realisatie van het interieur en exterieur. Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

”Waar we bij Royal HaskoningDHV met name erg blij mee zijn, is dat Hubbers interieurmakers ons kantoor licht en ruimte heeft gegeven. Daarbij is de nieuwe huisstijl in de complete inrichting volledig doorgevoerd. Op de verschillende verdiepingen en afdelingen zijn de kleuren groen en blauw terug te vinden. Het gebruik van materiaal, kleur en afmetingen van elke ruimte communiceert het bedoelde gebruik. In het midden van elke verdieping bevinden zich de ‘’levendigere’’ onderdelen van het kantoor zoals: koffiecorners, projectruimtes en kopieermachines. In onze vernieuwde ontvangstruimte, waar ook een koffiecorner staat, komt tegenwoordig iedereen met plezier koffie halen.”

”We hebben het hele proces als zeer professioneel ervaren waarbij het persoonlijke aspect niet vergeten werd.”

”Onze architect heeft de keuken ontworpen in het jaar 2001. Hubbers heeft toen het ontwerp op deskundige wijze uitgevoerd en praktische adviezen gegeven. Ze hebben tevens de apparatuur geïnstalleerd. In 2021 zijn de schuifladen en apparatuur vernieuwd door Hubbers waardoor de keuken weer helemaal up-to-date is.  Het gas is vervangen door inductieplaten en de combi-stoomoven is vernieuwd. De mensen van Hubbers denken mee, geven adviezen en werken heel netjes. Wij zijn al meer dan 20 jaar tevreden met hen.”

This site is registered on wpml.org as a development site.